Erbakan Partisinin Vakfıkebir İlçe Kongresinde Konuştu

03.05.2012 20:28

Erbakan Partisinin Vakfıkebir İlçe Kongresinde Konuştu

Saadet Partisi Genel Başkan Başdanışmanı Fatih Erbakan, AK Parti hükümetini eleştirerek, “Yaptıkları hizmetleri alt alta koyarak toplayın, en fazla 50 milyar dolar eder” dedi.

Saadet Partisi Genel Başkan Başdanışmanı Fatih Erbakan, AKP hükümetini eleştirerek, “Yaptıkları hizmetleri alt alta koyarak toplayın, en fazla 50 milyar dolar eder” dedi.
Erbakan, partisinin Sabri Bahadır Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen Vakfıkebir İlçe Başkanlığı Kongresine katıldı.

“Türkiye’de on seneden beri iktidarda olan AK Parti hükümeti, maalesef Milli Görüş gömleğini çıkardığı, Erbakan hocanın yanından ayrıldığı için, bundan önceki iktidarların yaptığı gibi kökü çürümüş olan ağacın kökünü düzeltmek yerine o ağacın yapraklarının tozunu almakla, dallarını budamakla meşgul” diyen Erbakan, şunları söyledi:

“Bu düzeni kaldırmak yerine uygulayıcısı oldular. Müslüman ülkelere yapılan operasyonların bir numaralı temsilcisi olmuşlar. Dış politikada, Amerika’nın, İsrail’in peşine takıldılar. Bin senedir kardeşimiz olan Müslüman Irak ile savaşa sokmak için ellerinden geleni yaptılar. Bunu başaramayınca hizmette kusur etmemek için ‘en azından Amerikan ordusunun emrine askeri üstlerimizi, limanlarımızı verelim’ dediler. İncirlik, İskenderun Limanı’ndan kalkan uçaklar bin senedir Müslüman kardeşimiz olan Irak halkının üzerine bombalar yağdırdı. Bunların hepsi daha dün gibi hatırımızdadır. Kardeş Müslüman Irak halkıyla arasında telafisi çok zor olan yaralar açtılar.”

AK Parti’nin, 10 yıldır bir sürü hizmet yaptıklarını söylediğini ifade eden Erbakan, “Yaptıkları hizmetleri alt alta koyarak toplayın, en fazla 50 milyar dolar eder. 10 yıldır 400 milyar doların üzerinde faiz ödemişler. Bir millete, 10 faize veriyorlar. Bir günde 120 trilyon faiz ödüyorlar” diye konuştu.

- Vakfıkebir, TRABZON